Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F-TYPE SVR GRAPHIC PACK

Deze indrukwekkende supercar met een topsnelheid van 322 km/h is nu beschikbaar met een prachtig en uniek Graphic Pack.

F-TYPE SVR Graphic Design

De F-TYPE SVR is ontwikkeld door Jaguar's Special Vehicle Operations en is het snelste en krachtigste productiemodel van de F-TYPE ooit. Als eerbetoon aan deze uitzonderlijke prestaties heeft Ian Callum, Director of Design, samen met het SV Bespoke personalisatieteam een uniek, volledig nieuw Graphic Pack ontworpen - een visuele bevestiging van de fantastische capaciteiten van deze auto.

KLEUROPTIES

DESIGN

EXTERIEURDESIGN

Het Graphic Pack is ontworpen om de lift en luchtweerstand reducerende aërodynamica van de F-TYPE SVR te accentueren: de '575’ woordmerken op de motorkap en dorpels duiden het vermogen van 575 pk van de 5.0 liter V8 Supercharged motor aan, terwijl motorkaplouvres en powervents de fantastische prestaties benadrukken.

INTERIEURDESIGN

Het Graphic Pack is niet beperkt tot het fraai vormgegeven exterieur van de auto. Het omvat ook '575'-dorpellijsten met verlichting en een unieke commissioning-plaquette in de cockpit, die alleen wordt aangebracht in auto's met het Graphic Pack.

ONTDEK SVO

Blue Jaguar F-TYPE in Garage

ONTDEK SVO

In onze speciale SVO-afdeling in Coventry verleggen wij de grenzen van wat mogelijk is in een auto - met behulp van innovatie, vakmanschap en techniek.

Orange Jaguar F-TYPE driven on road

CONFIGURATOR

Bij SVO kunnen onze klanten in onze luxueuze hightech personaliseringsruimte hun eigen, zeer unieke stempel drukken op een keur aan modellen. Ontwerp nu uw eigen auto.

CONTACT

F-TYPE SVR Graphic Design

Voor meer informatie of om met een dealer van gedachten te wisselen over de F-TYPE SVR of over andere modellen, klikt u eenvoudigweg op de onderstaande knop om een dealer te zoeken.