Skip primary navigation
JAG_EU_XCL_Branded_Goods_Header_1366x380

DE JAGUAR COLLECTIE 2018

THE JAGUAR COLLECTION 2018

Breng uw garderobe weer helemaal bij de tijd met onze stijlvolle kleding, exclusief voor u ontworpen door het officiële designteam van Jaguar. De collectie van dit jaar bevat bovendien een aantal unieke geschenken.

De collectie is nu verkrijgbaar bij alle dealers. Download de catalogus en neem contact op met een Jaguar-dealer bij u in de buurt om uw bestelling door te geven.

De collectie is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

De Lifestyle Collection

HET JAGUARGEVOEL OOK NAAST DE WEG

De Lifestyle Collection is zowel stijlvol als praktisch. De collectie van 2018 bevat een groot assortiment kleding, accessoires en geschenken met een stijl en karakter die onmiskenbaar Jaguar uitstralen.

BEKIJK DE COLLECTIE

Kids World

OPWINDING BEGINT VROEG

Op Jaguarfans staat echt geen leeftijd. In de jonge en vrolijke Kids Collection vindt elk kind dat van Jaguar begint te houden, wel iets van zijn gading. Ons aanbod aan kleding, pennendozen, stickerboeken en andere fantastische hebbedingen is ontworpen met felle kleuren en andere trendy elementen. Het zal elk kind verrassen en blij maken.

BEKIJK DE COLLECTIE

De Heritage Collection

ONMISKENBAAR JAGUAR

De Heritage Collection haalt haar inspiratie uit ons verleden en creëert daarmee een assortiment met een passie, trots en kwaliteit die synoniem zijn voor elke Jaguar. Opvallende racestrepen grijpen terug naar karakteristieke designelementen van de lichte E-type die in 1963 in Sebring (Florida) deelnam aan de race. De iconische nr. 23 roundel en het exclusieve E-typelogo zijn prominent aanwezig in deze iconische collectie kleding en accessoires.

BEKIJK DE COLLECTIE
Jaguar_Product_Teaser_Bag_300x150.jpg

Jaguar leren weekendtas

Jaguar_Product_Teaser_Cap_300x150.jpg

Growler pet

Jaguar_Product_Teaser_Hoodie_300x150.jpg

Jaguar Growler hoodie voor hem

Jaguar_Product_Teaser_Key_Ring_300x150.jpg

Jaguar Leaper sleutelhanger

Jaguar_Product_Teaser_Phone_Case_300x150.jpg

Growler iPhone-case

Jaguar_Product_Teaser_Polo_Shirt_300x150.jpg

Jaguar Growler poloshirt voor haar

Jaguar_Product_Teaser_T-Shirt_300x150.jpg

Jaguar Growler T-shirt voor hem