Skip primary navigation
C-X75 concept car rear three quarter

OVER JAGUAR

skip.tertiary.navigation

CONCEPT CARS GEVEN VORM AAN DE TOEKOMST VAN JAGUAR

Wij maken gebruik van concept cars om de toekomst van Jaguar te bepalen. Wij dagen onszelf uit om technische innovaties en een eigenzinnige designfilosofie te combineren met integrale duurzaamheid en superieure prestaties. Alles wat wij doen, staat volledig ten dienste van de bestuurder. Hier komt u meer te weten over de C-X75 prototype, C-X16 en C-X17 concept cars.

I‑PACE CONCEPT

De I‑PACE Concept is in de eerste plaats een echte Jaguar en staat voor een baanbrekende toekomst in elektrische auto's.

MEER INFORMATIE

C-X17

Verleidelijk design, innovatieve technologie en revolutionaire, nieuwe aluminium constructie. De C-X17 is Jaguar's opwindende, nieuwe Sports Crossover concept car - een dynamische interpretatie van een SUV met Jaguar's unieke sport-DNA.

MEER INFORMATIE

C-X16

Als voorloper van de F-TYPE is de C-X16 concept car een krachtige designstatement en een prachtige visie op de technische intenties van Jaguar.

 

MEER INFORMATIE

C-X75

Het C-X75 prototype werd ontwikkeld ter ere van Jaguar’s 75-jarig bestaan en is de ultieme exponent van onze innoverende vormgeving en techniek.

MEER INFORMATIE