BREXIT-VERKLARING

Op 31 januari 2020 heeft Groot-Brittannië officieel de Europese Gemeenschap verlaten en daarmee is een overgangsperiode ingegaan, gedurende welke nieuwe handelsverdragen tussen Groot-Brittannië en Europa zullen moeten worden afgesproken. Jaguar Land Rover wil haar klanten in Nederland verzekeren dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over het kopen, rijden of onderhouden van een Jaguar als gevolg van deze veranderingen.

Wij hanteren een ‘prijsbeschermingsgarantie’ voor klanten die een auto willen bestellen bij één van onze officiële dealers, en wij zetten deze garantie voort voor nieuw te plaatsen aankooporders tot het einde van de overgangsperiode, danwel tot wanneer de voorwaarden van de nieuwe handelsovereenkomsten duidelijk zijn. Deze prijsbeschermingsgarantie heeft met name betrekking op importheffingen, belastingen of fiscale tarieven die veranderen als direct gevolg van het verlaten door Groot-Brittannië van de EU.

Om in aanmerking te komen voor de prijsbeschermingsgarantie gelden de volgende voorwaarden: een officieel koopcontract moet zijn ondertekend door de klant en een productiedatum voor deze specifieke auto moet zijn bevestigd in geval van een individuele fabrieksorder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw officiële Jaguar dealer.