Skip primary navigation

'S WINTERS RIJDEN MET UW JAGUAR

skip.tertiary.navigation

RIJDEN IN DE WINTER

Elke rit in uw Jaguar moet even opwindend zijn als de eerste, ongeacht het seizoen. Om uw Jaguar 's winters optimaal te laten presteren, volg dan dit advies van onze experts om u en uw auto te helpen beschermen.

DOOR JAGUAR GOEDGEKEURDE WINTERBANDEN

Voor optimale grip op verschillende winterse oppervlakken kan uw Jaguar dealer u precies de juiste winterbanden* adviseren. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de high performance-eisen van uw Jaguar. Deze zijn gemaakt van materialen die optimaal presteren bij temperaturen onder de 7° C, bij minimale slijtage en maximale grip. Zo zijn ze bijvoorbeeld uitgevoerd met meer dan 1.500 kanalen en lamellen om sneeuw, water, ijs en slush te lossen en maximale grip op de ondergrond te krijgen. In vergelijking met standaard banden kan de remweg met 59% worden gereduceerd.

* De beschreven functies en diensten kunnen optioneel zijn en zijn afhankelijk van wat in uw markt wordt aangeboden.

JAGUAR BANDENHOTEL

Uw Jaguar dealer is niet alleen het juiste adres voor montage van uw winterbanden, maar kan ook zorgen voor de veilige opslag van uw zomerbanden in een van onze regionale bandenhotels. Zo blijven ze tijdens de wintermaanden in goede conditie.

* De beschreven functies en diensten kunnen optioneel zijn en zijn afhankelijk van wat in uw markt wordt aangeboden.

DEALER ZOEKEN

TRACTIE-HULPMIDDELEN VOOR JAGUAR BANDEN

Voor nog grotere veiligheid bij rijden op glad wegdek adviseren wij dat u investeert in een gemakkelijk aan te brengen sneeuwtractiesysteem voor montage op de achterwielen of een sneeuwtractiesysteem voor noodgevallen. Deze 'sneeuwsokken' van stof worden gemonteerd rond alle vier de wielen en verbeteren de grip.

BEKIJK ACCESSOIRES

JAGUAR WINTERCHECK

Veiligheid, gemoedsrust en optimale prestaties - dat zijn de voordelen van een Jaguar Wintercheck. Waarheen uw weg deze winter ook leidt, ga eerst langs onze werkplaats. Bezoek een Jaguar dealer voor een controle van alle belangrijke elementen van uw auto, van remmen tot ruitenwisserbladen. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.

INCONTROL PROTECT

InControl Protect* biedt een slimme Remote Smartphone App, Optimised Jaguar Assistance en SOS Emergency Call. Via de smartphone app kunt u de tankinhoud controleren, uw auto terugvinden op een vol parkeerterrein en zelfs controleren of u geen ruiten open hebt gelaten. In het geval van pech, verstuurt Optimised Jaguar Assistance uw locatie en diagnostische gegevens van de auto naar de hulpdienst. Bij een ongeval waarschuwt SOS Emergency Call de hulpdiensten, inclusief doorgeven van uw locatie.

* Voor bepaalde functies is een Micro SIM met geschikt data-abonnement benodigd. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

MEER INFORMATIE

WINTERACCESSOIRES

Geniet nog meer van de winter met seizoenspecifieke accessoires, van ski- en snowboarddragers tot rubber matten en verschillende soorten bagageruimtebescherming. Maak een keuze uit de Lifestyle-collecties Style, Sport, Touring of Outdoor en personaliseer uw Jaguar geheel naar uw eigen smaak. Montage van accessoires vindt uitsluitend plaats door bij Jaguar getrainde technici. Accessoires hebben een garantie van 12 maanden zonder kilometerbeperking.

BEKIJK ACCESSOIRES