Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

LEASE EEN XE VANAF € 659 PER MAAND

Bij Jaguar Fleet & Business Leasing least u al een nieuwe Jaguar XE E-Performance Pure Handgeschakeld vanaf € 659 per maand*. 


Geraffineerd, onderscheidend en technologisch geavanceerd: een Jaguar is een afspiegeling van de beste zakelijke kwaliteiten. En met de introductie van de XE, die enkele van de laagste verbruiks- en emissiecijfers in zijn klasse biedt, is het ook kostentechnisch een effectieve keuze. Lange onderhoudsintervallen en sterke restwaarden zijn belangrijke eigenschappen voor bedrijven. Voor een zakelijke auto die inspireert en motiveert, maar toch binnen budget blijft, is Jaguar de perfecte keuze.

Elke Jaguar is royaal uitgerust en biedt een ruime keuze uit opties om auto uit te rusten in overeenstemming met uw wensen en eisen.


Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.


* Leaseprijs gebaseerd op Full Operational Lease door Jaguar Fleet & Business Leasing. Looptijd 60 maanden en jaarkilometrage van 20.000 km/jaar. Vermelde leaseprijs is inclusief Metallic lak, WA+Casco met € 150,- eigen risico, POI, SVI en Verkeersrechtbijstand zijn inbegrepen. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen voorbehouden.