Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XJ

De nieuwe XJ is Jaguar's vlaggenschip, de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe.

SLIDE TO INTERACT

VANAF

€ 129.950

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 149
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 5,7

De nieuwe XJ is Jaguar's vlaggenschip, de perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe.

De XJ is een opwindende combinatie van vermogen, schoonheid en allround raffinement De XJ is altijd perfect, ongeacht of u in de stemming bent om zelf te rijden of om u ontspannen te laten rijden.

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE XJ

GEBRUIK DE CURSOR OM ROND TE KIJKEN

GEBRUIK DE CURSOR OM ROND TE KIJKEN

XJ LUXURY

Stoelbekleding in Cashew Bond Grain leder met bovenzijde dashboard in Truffle, hemelbekleding in Ivory morzine, houtfineer in Satin Rosewood en tapijt in Truffle.

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE XJ

GEBRUIK DE CURSOR OM ROND TE KIJKEN

GEBRUIK DE CURSOR OM ROND TE KIJKEN

STANDARD OF LONG WHEELBASE

Standard Wheelbase (SWB) of Long Wheelbase (LWB), elke XJ is de perfecte ambiance voor werk of vrije tijd. LWB-modellen hebben meer dan een meter beenruimte achterin en een uniek 'limousine' rijgedrag, met gewijzigde afstemming van de luchtvering voor nog meer comfort.

DESIGN

DESIGN IN BEWEGING

Het krachtige karakter van de XJ komt tot uitdrukking in de brede, lage houding van de auto en de lange, doorlopende taillelijn. Met zijn fusie van dynamische lijnen en verfijnde élégance voldoet hij aan Jaguar's esthetische merkwaarden van schoonheid, essentie en eenvoud. De XJ is nu krachtiger en assertiever, met kenmerken als een indrukwekkende, verticaler geplaatste grille, nog fellere LED koplampen en fraaie, nieuwe achterlichten.

INNERLIJKE RUST

Buitengewoon luxueus: het gehele interieur van de XJ biedt een niveau van vakmanschap waardoor de auto zich onderscheidt. In een XJ reist u niet zomaar, maar geniet u van een klasse apart.

BEKIJK INTERIEUR

KRACHTIG, ALERT, INTELLIGENT

Elke XJ motor biedt een toonaangevende combinatie van prestaties, raffinement en efficiency. Het programma loopt van een nieuwe variant van onze 3.0 liter V6 dieselmotor, nu met 300 pk en 700 Nm koppel, en een 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor met 340 pk, tot de 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor met 550 pk. Alle modellen hebben een achttraps automatische transmissie voor alerte, fluisterstille en soepele schakelhandelingen.

BEKIJK RIJBELEVING

SCHOONHEID, STERKTE EN WENDBAARHEID

De geheel aluminium carrosserieconstructie van de XJ is niet alleen sterk en stijf, maar ook extreem licht. De 100 procent aluminium, zelfdragende carrosserieconstructie heeft geen enkele lasnaad en is een van de lichtste in zijn klasse. De uitstekende vermogens/gewicht-verhouding verbetert alle aspecten van de prestaties en de zelfdragende constructie biedt extra torsiestijfheid voor nog betere handling en uitstekende veiligheidsvoordelen.

BEKIJK RIJBELEVING

ALTIJD IN CONTACT

InControl Touch Pro - standaard op elke XJ - is Jaguar's nieuwe, state-of-the-art infotainmentsysteem, dat het concept van de 'connected car' naar een hoger niveau tilt.

Een 8" touchscreen in de middenconsole en een configureerbaar, high-definition 12,3" TFT instrumentenpaneel bieden gebruiksvriendelijke interfaces en een programma innovatieve kenmerken.

Deze zijn bijvoorbeeld een compleet nieuw, voorspellend navigatiesysteem dat uw geregelde ritten 'leert'. Een 10 GB harddrive voor de opslag van persoonlijke mediabestanden is standaard.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

XJR PRESTATIES EN LUXE

De XJR combineert supercar-prestaties met de hoogste niveaus van vakmanschap. Van zijn 5.0 V8 550 pk Supercharged benzinemotor en geavanceerde rijtechnologieën, tot de unieke 'R'-styling en het eigentijdse interieur, is dit de ultieme expressie van sportieve luxe.

ONTDEK HET PROGRAMMA

Bekijk het XJ programma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, handling en comfort.