Skip primary navigation

OM IETS FANTASTISCH TE MAKEN, MOET HET ZELDZAAM ZIJN.

UITZONDERLIJKE PRESTATIES, UITZONDERLIJKE LUXE.
ALLEEN DE XJ BIEDT HET BESTE VAN BEIDE.

PURE LUXE, EEN SUBLIEM RIJCOMFORT

EEN OPWINDENDE COMBINATIE VAN VERMOGEN EN SCHOONHEID, MET EEN DYNAMISCHE RIJBELEVING.

INNERLIJKE RUST

ONTDEK EXCEPTIONELE UITINGEN VAN LUXE EN VAKMANSCHAP

XJR: LUXE EN PRESTATIES

DE ULTIEME EXPRESSIE VAN SPORTIEVE JAGUAR LUXE

XJ Luxurious Interior

PERFECTE LUXE

HET HOOGTEPUNT VAN HET XJ PROGRAMMA, DE XJ AUTOBIOGRAPHY, COMBINEERT ONGEËVENAARDE LUXE MET UNIEKE STYLING.

skip.tertiary.navigation

XJ

De XJ is een opwindende combinatie van vermogen, schoonheid en allround raffinement De XJ is altijd perfect, ongeacht of u in de stemming bent om zelf te rijden of om u ontspannen te laten rijden.

XJ STANDARD WHEELBASE

Prijs vanaf € 97.750

XJ LONG WHEELBASE

Prijs vanaf € 107.950

DESIGN IN BEWEGING

Het krachtige karakter van de XJ komt tot uitdrukking in de brede, lage houding van de auto en de lange, doorlopende taillelijn. Met zijn fusie van dynamische lijnen en verfijnde élégance voldoet hij aan Jaguar's esthetische merkwaarden van schoonheid, essentie en eenvoud. De XJ is nu krachtiger en assertiever, met kenmerken als een indrukwekkende, verticaler geplaatste grille, nog fellere LED koplampen en fraaie, nieuwe achterlichten.

EXTERIEUR
Moving Design

INNERLIJKE RUST

Buitengewoon luxueus: het gehele interieur van de XJ biedt een niveau van vakmanschap waardoor de auto zich onderscheidt. In een XJ reist u niet zomaar, maar geniet u van een klasse apart.

INTERIEUR
 • XJ LUXURY

  Stoelbekleding in Cashew Bond Grain leder met bovenzijde dashboard in Truffle, hemelbekleding in Ivory morzine, houtfineer in Satin Rosewood en tapijt in Truffle.

 • XJ PREMIUM LUXURY

  Stoelbekleding in Ivory Soft Grain leder met contrasterende stiknaden en biezen in Oyster, bovenzijde dashboard in Oyster, hemelbekleding in Ivory Morzine, houtfineer in Gloss Rich Oak en tapijt in Oyster.

 • XJ PORTFOLIO

  Stoelbekleding in Navy Soft Grain geperforeerd en quilted leder met contrasterende stiknaden in Ivory, bovenzijde dashboard in Navy, hemelbekleding in Ivory suedecloth, houtfineer in Figured Ebony en tapijt in Navy.

 • XJ AUTOBIOGRAPHY

  Stoelbekleding in Ivory Semi Aniline geperforeerd en quilted leder met contrasterende stiknaden in Mineral, bovenzijde dashboard in Mineral, hemelbekleding in Mineral leder, houtfineer in Rich Oak Inlay en tapijt in Mineral.

 • XJ R-SPORT

  Sportstoelen met bekleding in Jet Soft Grain leder met contrasterende stiknaden in Red, bovenzijde dashboard in Jet, hemelbekleding in Ivory suedecloth, houtfineer in Piano Black en tapijt in Jet.

 • XJR

  Sportstoelen met bekleding in Jet/Red Soft Grain duotone leder met contrasterende stiknaden in Red, bovenzijde dashboard in Jet, hemelbekleding in Jet suedecloth, houtfineer in Piano Black en tapijt in Jet.

KRACHTIG, ALERT, INTELLIGENT

Elke XJ motor biedt een toonaangevende combinatie van prestaties, raffinement en efficiency. Het programma loopt van een nieuwe variant van onze 3.0 liter V6 dieselmotor, nu met 300 pk en 700 Nm koppel, en een 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor met 340 pk, tot de 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor met 550 pk. Alle modellen hebben een achttraps automatische transmissie voor alerte, fluisterstille en soepele schakelhandelingen.

RIJDYNAMIEK

SCHOONHEID, STERKTE EN WENDBAARHEID

De geheel aluminium carrosserieconstructie van de XJ is niet alleen sterk en stijf, maar ook extreem licht. De 100 procent aluminium, zelfdragende carrosserieconstructie heeft geen enkele lasnaad en is een van de lichtste in zijn klasse. De uitstekende vermogens/gewicht-verhouding verbetert alle aspecten van de prestaties en de zelfdragende constructie biedt extra torsiestijfheid voor nog betere handling en uitstekende veiligheidsvoordelen.

VEILIGHEID EN BEVEILIGING
XJ Skeleton

ALTIJD IN CONTACT

InControl Touch Pro - standaard op elke XJ - is Jaguar's nieuwe, state-of-the-art infotainmentsysteem, dat het concept van de 'connected car' naar een hoger niveau tilt.

Een 8" touchscreen in de middenconsole en een configureerbaar, high-definition 12,3" TFT instrumentenpaneel bieden gebruiksvriendelijke interfaces en een programma innovatieve kenmerken.

Deze zijn bijvoorbeeld een compleet nieuw, voorspellend navigatiesysteem dat uw geregelde ritten 'leert'. Een 10 GB harddrive voor de opslag van persoonlijke mediabestanden is standaard.

* Per land verschillend.

MULTIMEDIA
The Well Connected Car

XJR PRESTATIES EN LUXE

De XJR combineert supercar-prestaties met de hoogste niveaus van vakmanschap. Van zijn 5.0 V8 550 pk Supercharged benzinemotor en geavanceerde rijtechnologieën, tot de unieke 'R'-styling en het eigentijdse interieur, is dit de ultieme expressie van sportieve luxe.

FILMS AFSPELEN

JAGUAR CARE

De Jaguar XJ* wordt standaard geleverd met Jaguar Care, inclusief drie jaar garantie zonder kilometerbeperking en regulier onderhoud. Een onweerstaanbaar aanbod dat rijden nog zorgelozer maakt.

* Aanbod is niet van toepassing op XJ 15MY (beschikbaar vanaf 16MY).

MEER INFORMATIE