Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF R-SPORT

Krachtig en assertief. Onmiskenbaar sportieve exterieur- en interieuruitvoering.

VANAF

€ 53.620

  • CO2-EMISSIES g/km
  • 104Handgeschakeld
  • 109Automaat
  • BRANDSTOFVERBRUIK
  • l/100 km (gecombineerd)
  • 4,0Handgeschakeld
  • 4,1Automaat

De XF R-Sport is een krachtige expressie van het sportieve karakter van de XF. De krachtige exterieurstyling draagt bij aan het markante design van de XF en de sportief afgestemde wielophanging* biedt een precieze handling en betrokken rijgevoel.

GEÏNSPIREERD DOOR PRESTATIES

De sportieve persoonlijkheid van de XF wordt weerspiegeld door zijn interieur. Een unieke interieurafwerking in Dark Morse Aluminium loopt boven over het dashboard, terwijl belangrijke designdetails zijn voorzien van R-Sport badges en styling, en zo zorgen voor een markante stijl.

SPORT INTERIEUR

Sportiviteit in combinatie met de luxe en het raffinement van de XF. Ergonomisch gevormde sportstoelen met bekleding in Taurus leder en Technical Mesh stof bieden perfecte ondersteuning op lange ritten en houden u stevig op uw plaats in snel genomen bochten. R-Sport dorpellijsten en R-Sport badge op het stuurwiel benadrukken het sportieve karakter van de auto.

SPORTIEF EXTERIEUR

Het exterieur van de R-Sport heeft een krachtige visuele uitstraling. De karakteristieke uitstraling is te danken aan de unieke carrosseriestyling met sport voorbumper, R-Sport dorpels in carrosseriekleur, achterspoiler en R-Sport badges op de powervents in de voorspatborden.

SPORTIEF AFGESTEMDE WIELOPHANGING*

De sportief afgestemde wielophanging van de R-Sport bestaat uit straffere schroefveren en progressieve en sportieve schokdempers. Deze veren en dempers zijn afgestemd voor een fantastische handling en wendbaarheid, met behoud van Jaguar's legendarische rijkwaliteit.

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF MODELLEN

CREËER UW EIGEN XF

De XF biedt een uitgebreid programma exterieur- en interieuraccessoires, zodat u de auto volledig kunt aanpassen aan uw stijl en lifestyle.

BEKIJK ACCESSOIRES

XF R-SPORT PRIJZEN

De XF R-Sport heeft een vanafprijs van € 53.620 en biedt een uitgebreid optie- en accessoiresprogramma.

MEER INFORMATIE

XF R-SPORT UITRUSTING

Bekijk de uitrusting van alle XF modellen, zodat u kunt bepalen welke uitvoering het beste bij u past.

BEKIJK XF UITRUSTING

JAGUAR GEMOEDSRUST

De uitgebreide Jaguar garantie geeft u de zekerheid dat uw XF goed is beschermd.

MEER INFORMATIE

MAAK EEN PROEFRIT IN DE XF

Ervaar zelf het markante design, het dynamische rijgedrag en de state-of-the-art technologieën van de XF. Maak een afspraak voor een exclusieve proefrit bij uw Jaguar dealer.

* Kenmerken kunnen variëren al naar gelang de motorvariant.