Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF PURE

De essentie van de XF. Op de bestuurder gerichte Jaguar prestaties in combinatie met efficiency.

VANAF

€ 49.220

  • CO2-EMISSIES g/km
  • 104Handgeschakeld
  • 109Automaat
  • BRANDSTOFVERBRUIK
  • l/100 km (gecombineerd)
  • 4,0Handgeschakeld
  • 4,1Automaat

Een markant, aërodynamisch exterieur, met bijpassend, eigentijds interieur. De XF Pure is zeer comfortabel en is uitgerust met Jaguar's nieuwe InControl infotainmentsysteem met 8" touchscreen om rijden nog plezieriger te maken. Of u nu de nadruk wilt leggen op prestaties of efficiency, het motorenprogramma biedt voor elke wens een oplossing.

PUUR RAFFINEMENT

In de XF Pure vindt u de allernieuwste technologie en eigentijds vakmanschap. De 8-voudig verstelbare stoelen en fraaie interieurafwerking in Gloss Black bieden comfort en stijl. Elke rit wordt plezieriger dankzij een geavanceerd infotainmentsysteem en een Jaguar Sound System met 80 W en 8 luidsprekers.

OMVANG VAN PRESTATIES

De XF biedt een motorenprogramma dat loopt van de 2.0 liter viercilinder E-Performance dieselmotor (163 pk) met een CO2-emissie vanaf 104 g/km, tot de 3.0 liter V6 supercharged motor (340 pk) met een acceleratie van 0-100 km/h in 5,4 seconden. Of u nu kiest voor Jaguar efficiency of prestaties, er is altijd een XF voor u.

TRANSMISSIEKEUZE

De XF is beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak* of een elektronisch gestuurde achttraps automatische transmissie. De handgeschakelde versnellingsbak biedt een soepel en precies schakelgedrag met een superieur comfortgevoel. De automatische transmissie is soepel en schakelt uiterst snel voor moeiteloze acceleratie.

* Handgeschakelde versnellingsbak beschikbaar op 2.0 liter viercilinder 163 pk (E-Performance) en 2.0 liter viercilinder 180 pk turbodiesel Ingenium-motoren. * Per land verschillend.

Afbeelding toont automatische transmissie.

TOTALE EIGENDOMSKOSTEN/TCO

Wij hebben de XF ontworpen om de totale eigendomskosten laag te houden. Hij biedt desgewenst een zeer aantrekkelijke efficiency, met verbruikswaarden vanaf 4,0 l/100 km en een CO2-emissie vanaf slechts 104 g/km; goed voor een bijtelling van 21%. Maar daarmee houdt de besparing niet op. De XF biedt ook langere onderhoudsintervallen. Zodat u afhankelijk van de uitvoering pas na 34.000 km of twee jaar aan de volgende onderhoudsbeurt hoeft te denken.

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF MODELLEN

CREËER UW EIGEN XF

De XF biedt een uitgebreid programma exterieur- en interieuraccessoires, zodat u de auto volledig kunt aanpassen aan uw stijl en lifestyle.

BEKIJK ACCESSOIRES

XF PURE PRIJZEN

De XF Pure heeft een vanafprijs van € 49.220 en biedt een uitgebreid optie- en accessoiresprogramma.

MEER INFORMATIE

XF PURE UITRUSTING

Bekijk de uitrusting van alle XF modellen, zodat u kunt bepalen welke uitvoering het beste bij u past.

BEKIJK XF UITRUSTING

JAGUAR GEMOEDSRUST

De uitgebreide Jaguar garantie geeft u de zekerheid dat uw XF goed is beschermd.

MEER INFORMATIE

MAAK EEN PROEFRIT IN DE XF

Ervaar zelf het markante design, het dynamische rijgedrag en de state-of-the-art technologieën van de XF. Maak een afspraak voor een exclusieve proefrit bij uw Jaguar dealer.

* Kenmerken kunnen variëren al naar gelang de motorvariant.