Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF PRESTIGE

Til luxe naar een nog hoger niveau met eigentijdse materialen en het allerbeste vakmanschap.

VANAF

€ 52.720

  • CO2-EMISSIES g/km
  • 104Handgeschakeld
  • 109Automaat
  • BRANDSTOFVERBRUIK
  • l/100 km (gecombineerd)
  • 4,0Handgeschakeld
  • 4,1Automaat

De XF Prestige biedt stijlvolle luxe. Combineer de stoelbekleding in Taurus leder met een van de zorgvuldig gecreëerde interieurafwerkingen. De ambianceverlichting vervolmaakt het elegante interieur. Bi-Xenon koplampen met J-blade LED dagrijverlichting accentueren het dynamische exterieur.

EIGENTIJDSE LUXE

Geniet van extra luxe in de XF Prestige. 10-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen en gedeeld neerklapbare achterbank bieden comfort en veelzijdige functionaliteit, terwijl ambianceverlichting in Phosphor Blue het eigentijdse vakmanschap accentueert.

LEDEREN INTERIEUR

De XF Prestige biedt stoelbekleding in Taurus leder, beschikbaar in verschillende tinten, en is uitgerust met een met zacht generfd leder bekleed stuurwiel, voor een hoogwaardig en luxueus gevoel.

KRACHTIGE XENON KOPLAMPEN

De krachtige en zeer lichtsterke Bi-Xenon koplampen zorgen voor een uitstekende verlichting van de weg bij zowel dim- als grootlicht. Zo wordt rijden in het donker nog minder inspannend en veiliger. De geïntegreerde J-blade LED-dagrijverlichting geeft de XF Prestige een markante visuele signatuur. Hogedruk koplampsproeiers zijn inbegrepen.

AMBIANCEVERLICHTING

Het interieur komt tot leven door de zorgvuldig gepositioneerde ambianceverlichting in Phosphor Blue, die belangrijke designdetails en functies accentueert om een rijk visueel effect te creëren.

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF MODELLEN

CREËER UW EIGEN XF

De XF biedt een uitgebreid programma exterieur- en interieuraccessoires, zodat u de auto volledig kunt aanpassen aan uw stijl en lifestyle.

BEKIJK ACCESSOIRES

XF PRESTIGE PRIJZEN

De XF Prestige heeft een vanafprijs van € 52.720 en biedt een uitgebreid optie- en accessoiresprogramma.

MEER INFORMATIE

XF PRESTIGE UITRUSTING

Bekijk de uitrusting van alle XF modellen, zodat u kunt bepalen welke uitvoering het beste bij u past.

BEKIJK XF UITRUSTING

JAGUAR GEMOEDSRUST

De uitgebreide Jaguar garantie geeft u de zekerheid dat uw XF goed is beschermd.

MEER INFORMATIE

MAAK EEN PROEFRIT IN DE XF

Ervaar zelf het markante design, het dynamische rijgedrag en de state-of-the-art technologieën van de XF. Maak een afspraak voor een exclusieve proefrit bij uw Jaguar dealer.

* Kenmerken kunnen variëren al naar gelang de motorvariant.