Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF R-SPORT

Krachtig en assertief. Onmiskenbaar sportieve exterieur- en interieuruitvoering.

VANAF

€ 54.330

  • CO2 EMISSIES g/km
  • 104 Handgeschakeld
  • 109 Automaat
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • 4,0 Handgeschakeld
  • 4,1 Automaat

De XF R-Sport is een krachtige expressie van het sportieve karakter van de XF. De krachtige exterieurstyling draagt bij aan het markante design van de XF en de sportief afgestemde wielophanging* biedt een precieze handling en betrokken rijgevoel.

* alleen beschikbaar i.c.m. 200 en 250 pk 2.0 liter Ingenium benzinemotoren met RWD en 180 en 240 pk Ingenium dieselmotoren met RWD.

GEÏNSPIREERD DOOR PRESTATIES

De sportieve persoonlijkheid van de XF wordt weerspiegeld door zijn interieur. Een unieke interieurafwerking in Dark Morse Aluminium loopt boven over het dashboard, terwijl belangrijke designdetails zijn voorzien van R-Sport badges en styling, en zo zorgen voor een markante stijl.

SPORT INTERIEUR

Sportiviteit in combinatie met de luxe en het raffinement van de XF. Ergonomisch gevormde sportstoelen met bekleding in Taurus leder en Technical Mesh stof bieden perfecte ondersteuning op lange ritten en houden u stevig op uw plaats in snel genomen bochten. R-Sport dorpellijsten en R-Sport badge op het stuurwiel benadrukken het sportieve karakter van de auto.

SPORTIEF EXTERIEUR

Het exterieur van de R-Sport heeft een krachtige visuele uitstraling. De karakteristieke uitstraling is te danken aan de unieke carrosseriestyling met sport voorbumper, R-Sport dorpels in carrosseriekleur, achterspoiler en R-Sport badges op de powervents in de voorspatborden.

SPORTIEF AFGESTEMDE WIELOPHANGING*

De sportief afgestemde wielophanging van de R-Sport bestaat uit straffere schroefveren en progressieve en sportieve schokdempers. Deze veren en dempers zijn afgestemd voor een fantastische handling en wendbaarheid, met behoud van Jaguar's legendarische rijkwaliteit.

* alleen beschikbaar i.c.m. 200 en 250 pk 2.0 liter Ingenium benzinemotoren met RWD en 180 en 240 pk Ingenium dieselmotoren met RWD.

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF MODELLEN

CREËER UW EIGEN XF

De XF biedt een uitgebreid programma exterieur- en interieur accessoires, zodat u de auto volledig kunt aanpassen aan uw stijl en lifestyle.

BEKIJK ACCESSOIRES

CONFIGUREER UW XF

Creëer een XF die perfect past bij uw lifestyle, rijstijl en persoonlijke smaak.