Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

Het interieur van de XF biedt uiterst luxueuze keuzevrijheid en royale ruimte.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Binnenin de XF zijn een scala aan eigentijdse materialen op perfecte wijze verwerkt om exceptioneel comfort en een gevoel van welzijn te bieden. Het stilistische hoogtepunt van het interieur is het geïntegreerde designelement dat de XF deelt met de andere auto's in het Jaguar programma. Dit element loopt in een vloeiende boog over het dashboard en door in de voorportieren.

OP DE BESTUURDERSSTOEL

Druk op de Startknop en de XF ontwaakt. In perfecte choreografie roteren de ventilatieroosters in het dashboard open, komt de in eigentijds Satin Black uitgevoerde JaguarDrive-selector* soepel uit de middenconsole omhoog en komt de motor grommend tot leven - elementen die u inspireren voor de rit die gaat komen.

* Alleen voor automatische transmissie.

CONFIGUREER UW XF

DE BESTE MATERIALEN

Leder, houtfineer en aluminium zijn met grote zorgvuldigheid geselecteerd om te zorgen dat binnenin de XF alles luxueus aanvoelt. Of u nu de voorkeur geeft aan Carbon Fibre, houtfineer of aluminium om het prachtige interieur en de lederen bekleding aan te vullen, uw XF zal er altijd perfect uitzien en aangenaam aanvoelen.

DESIGNDETAILS

De XF combineert zorgvuldig vakmanschap met eigentijdse materialen om talrijke interieuropties te bieden. Dubbel gestikt, uiterst soepel leder, inclusief hoogwaardig Softgrain leder, kan worden aangevuld met prachtige interieurafwerkingen en premium stoffen in verschillende tinten.

PERSOONLIJKE VOORKEUREN

Van fraaie, moderne interieurafwerkingen, hoogwaardige stoffen en lederen stoelbekledingen tot een grote variatie in kleurencombinaties - u kunt een XF creëren die perfect bij u past. U kunt zelfs een eigen tekst toevoegen aan de metalen dorpellijsten met verlichting*.

* Optie.

CONFIGUREER UW XF

RUIMTE OM TE ONTSPANNEN

Het interieur van de XF is het summum van luxe, keuzevrijheid en ruimte. De knieruimte achterin is toegenomen met 15 mm en de hoofdruimte achterin zelfs met 27 mm. Het resultaat is nog meer comfort en royale ruimte voor de achterpassagiers. De ambianceverlichting versterkt de sfeer in het interieur van de XF, terwijl de LED-leeslampjes een heldere, persoonlijke verlichting bieden.

Jaguar's eigentijdse en bekroonde design, geavanceerde rijdynamiek en state-of-the-art infotainment onderscheiden de XF van de concurrentie. Gebruik onze configurator om uw perfecte XF te creëren.