Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

De intuïtieve technologieën van de XF maken elke reis veiliger, meer connected en plezieriger.

Van intelligente hulpmiddelen bij het rijden, zoals ons Head-Up Display met lasertechnologie** tot het geavanceerde InControl Touch Pro infotainmentsysteem* met 'pinch & zoom'-functie, verbeteren de innovatieve en naadloos geïntegreerde technologieën van de XF uw rijbeleving.

** Optie.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

INCONTROL

Geniet van het nieuwste infotainment en blijf verbonden met uw XF en met de buitenwereld via InControl, Jaguar's programma geavanceerde technologieën. De intelligente oplossingen van InControl integreren naadloos met uw smartphone en andere data- en media-apparatuur, waarmee zowel uw eigendoms- als rijbeleving wordt verbeterd en verrijkt.

INCONTROL TOUCH

Het InControl Touch multimediasysteem van de XF is de hub voor connectivity, bediening en entertainment. Het 8" touchscreen met intuïtieve 'touch & swipe'-bediening, geeft u het volledige commando over een scala aan functies, inclusief audio, climate control en navigatiesysteem.

Het optionele InControl Connect Pack breidt InControl Touch verder uit en geeft u de mogelijkheid om een WiFi-hotspot te creëren in het interieur van de auto, die werkt via de antenne van de auto. Een ander kenmerk is een multifunctionele app, waarmee u uw XF via uw smartphone kunt controleren en commando's kunt geven*.

ONTDEK INCONTROL TOUCH

UPGRADE NAAR INCONTROL TOUCH PRO*

InControl Touch Pro brengt de technologie in de XF op het allerhoogste niveau en biedt een 10,2" touchscreen met razendsnelle respons. InControl Touch Pro biedt spraakbediening met natuurlijke dialoog, 10 GB aan opslag voor uw persoonlijke media en een compleet nieuw navigatiesysteem met 2D- of 3D-kaarten, satellietbeelden en voorspellende navigatiefunctie.

Het bijbehorende, optionele InControl Connect Pro Pack biedt naast de functionaliteit van InControl Connect nog extra functies die alleen beschikbaar zijn in combinatie met InControl Touch Pro. Unieke functies zijn onder meer Online Routing, die live verkeerscondities evalueert, zodat u uw reis in de kortst mogelijke tijd kunt afleggen*.

ONTDEK INCONTROL TOUCH PRO

WIFI-HOTSPOT* 

De optionale InControl Connect en InControl Connect Pro Packs bieden een WiFi-hotspot die gebruikmaakt van de krachtige antenne van de XF, zodat inzittenden tot acht apparaten draadloos kunnen verbinden met het WiFi-netwerk van de XF.

DOWNLOAD EEN BROCHURE

HEAD-UP DISPLAY MET LASER-TECHNOLOGIE

Meer aandacht voor weg en verkeer met het geavanceerde Head-Up Display met laser-technologie** voor de nieuwe XF. Dit optionele state-of-the-art systeem projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. Het beeld, dat zelfs bij direct zonlicht helder en scherp leesbaar blijft, kan onder meer snelheid, navigatie-aanwijzingen, cruise control-informatie en meldingen van Traffic Sign Information (indien aanwezig) tonen.

** Optie.
De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het 12,3" HD digitale instrumentenpaneel** van de XF heeft een compleet nieuwe grafische interface met geavanceerde functionaliteit om rijden nog plezieriger te maken. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen 3D-navigatie - al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

** Optie en alleen beschikbaar als onderdeel van InControl Touch Pro.
De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

AUDIOSYSTEMEN

De fantastische audiosystemen van de XF brengen uw muziek tot leven. Het Jaguar Sound System biedt luisterplezier via 8 luidsprekers. Voor een nog rijkere audiobeleving kunt u upgraden naar InControl Touch Pro en een van de optionele Meridian-systemen kiezen, zoals het 380 W Digital Sound System of het nieuwe 825 W Meridian Digital Sound System** met 17 luidsprekers. Alle systemen zorgen dat alle inzittenden van de XF kunnen genieten van een rijke, 'omhullende' audiobeleving.

** Optie.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

Jaguar's eigentijdse en bekroonde design, geavanceerde rijdynamiek en state-of-the-art infotainment onderscheiden de XF van de concurrentie. Gebruik onze configurator om uw perfecte XF te creëren.

*Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel, afhankelijk van de markt en aandrijflijn. Raadpleeg uw landspecifieke Jaguar website of lokale Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en bijbehorend datacontract. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.