Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

Fantastische kwaliteit en vakmanschap maken samen met eigentijds Brits design de XF tot een zakenauto met een markante schoonheid en een dynamische luxe.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

DYNAMISCH ONTWERP

Geniet van een exterieur met strakke en atletische lijnen. Prachtig gelijnde glooiingen brengen zijn assertieve karakter tot leven. De zelfverzekerde, rechte grille en lange power-bulge op de motorkap kondigen zijn krachtige intenties aan. Het perfect geproportioneerde silhouet van de XF wordt gekenmerkt door een enkele, elegante boog die over de hele lengte van de carrosserie loopt en eindigt in de markante, in de flanken doorlopende LED-achterlichten met door de F-TYPE geïnspireerd design.

GEAVANCEERDE AËRODYNAMICA

De vorm van de XF is tot in detail geoptimaliseerd voor aërodynamische efficiency en stabiliteit. Met een luchtweerstandscoëfficiënt vanaf slechts Cw = 0,26 snijdt de XF door de lucht, met een lager brandstofverbruik en minder emissies als resultaat. Elk element maakt optimaal gebruik van het maximale aërodynamische potentieel van het exterieur, met behoud van de prachtige proporties van de XF.

SIGNATURE LED 'J-BLADE' DAGRIJVERLICHTING

Adpative LED koplampen* met Jaguar's signature LED 'J-blade' dagrijverlichting geven de XF een fantastische uitstraling.

*Optie.

POWERVENTS IN CHROME

Powervents in de voorspatborden in Chrome met 'JAGUAR' woordmerk geven een indicatie van het dynamische design en het latente prestatievermogen van de XF.

DOOR F-TYPE GEÏNSPIREERDE ACHTERLICHTEN

Een van de vele verfijnde details van de XF is het unieke 'pinstripe'-element van de markante, door de F-TYPE geïnspireerde LED-achterlichten.

Jaguar's eigentijdse en bekroonde design, geavanceerde rijdynamiek en state-of-the-art infotainment onderscheiden de XF van de concurrentie. Gebruik onze configurator om uw perfecte XF te creëren.