Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

FREE UPGRADE NAAR PREMIUM BUSINESS PACK OF INCONTROL TOUCH PRO PACK 380 W

De nieuwe Jaguar XF 16MY wordt tijdelijk aangeboden met een free upgrade naar het Premium Business Pack OF het InControl Touch Pro Pack met Meridian Digital Sound System 380 W op voorraadauto's.

Beide packs omvatten talrijke opties die comfort, veiligheid en functionaliteit verder vergroten. Voorbeelden van het Premium Business Pack zijn een navigatiesysteem met dynamische routebegeleiding, Park Distance Control voor en achter en verwarmbare voorstoelen. Het InControl Touch Pro Pack biedt onder meer een 10,2" touchscreen, 12,3" digitaal instrumentenpaneel, SSD navigatiesysteem en Meridian 380 W audiosysteem. 

Afhankelijk van het gekozen pack betekent dit een klantvoordeel dat varieert van € 2.270 tot € 2.650.

 

Het Premium Business Pack omvat de volgende uitrusting:

- SD Navigatiesysteem met dynamische routebegeleiding en ECO-route functie

- JaguarVoice spraakbediening

- Park Distance Control (PDC) achter met visuele ondersteuning op touchscreen

- Park Distance Control (PDC) voor met visuele ondersteuning op touchscreen

- Achteruitrijcamera

- Automatisch dimmende achteruitkijkspiegel

- Verwarmbare voorstoelen


Met dit Pack bedraagt uw klantvoordeel € 2.270Het InControl Touch Pro Pack met Meridian™ Digital Sound System 380 W omvat de volgende uitrusting:

- InControl Touch Pro, inclusief:

   - Multimedia Navigation Pack met SSD navigatiesysteem met Real Time-verkeersinformatie, Low Traction Surface Launch en Low CO2-route

   - 10,2" capacitief multi-touchscreen

   - CD/DVD-speler

   - 60 GB Solid State Drive (SSD) inclusief 10 GB media opslagruimte

   - Extra USB-aansluiting (vervangt AUX-aansluiting)

   - Jaguar Voice spraakbediening

- 12,3" TFT HD digitaal instrumentenpaneel

- Meridian™ Digital Sound System 380 W met 10 luidsprekers en subwoofer


Met dit Pack bedraagt uw klantvoordeel € 2.650

 

 


Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de voorwaarden.

 

Automatisch dimmende achteruitkijkspiegel

De automatisch dimmende achteruitkijkspiegel reduceert automatisch de verblinding door koplampen van achterliggers.

InControl Touch SD navigatiesysteem

InControl Touch (SD) Navigatie biedt Dynamic Route Guidance en ECO route-functie voor minder CO₂-emissies.

Verwarmbare voorstoelen

Verwarmbare voorstoelen met drietraps regeling bieden extra zitcomfort op koude dagen.

InControl Touch Pro

InControl Touch Pro, met als basis een 10,2" touchscreen, integreert de XF naadloos in alle aspecten van uw digitale leven. Het werkt met zowel aanraakcommando's als gesproken instructies. Het aangesloten navigatiesysteem heeft allerlei intuïtieve functies, zoals snelle bestemmingsinvoer, voorspellen van bestemmingen en ECO route-functie voor de laagste CO₂-emissies. Touch Pro kan uw muziek opslaan op zijn 10 GB harde schijf, vergelijkbare nummers uit uw muziekbibliotheek voorstellen en ze afspelen via het fantastische 380 W Meridian Sound System.

12,3" digitaal instrumentenpaneel

Het digitale instrumentenpaneel van de XF maakt gebruik van TFT-technologie met hoge resolutie voor een uitgebreide en configureerbare weergave. Het scherm past zich automatisch aan om de bestuurder van relevante informatie te voorzien. De weergave kan naar eigen smaak worden aangepast via voorgeprogrammeerde designs. Tijdens het gebruik van het navigatiesysteem, kan het instrumentenpaneel ook volledige 3D-kaarten en routebeschrijvingen tonen.

Meridian 380 W Sound System

Ontdek nieuwe dimensies in geluidskwaliteit met het Meridian Sound System, inclusief een subwoofer en 10 luidsprekers verspreid over het hele interieur. Dynamic Volume Control compenseert continu voor veranderingen in het niveau van het omgevingsgeluid ten behoeve van een constant hoge kwaliteit van uw luisterplezier. Daarnaast zorgt Meridian Cabin Correction™ voor een zachter, natuurlijker geluid door elk instrument meer scherpte en definitie te geven. Hierbij wordt, door Meridian's baanbrekende Room Correction-technologie, een nauwkeurige, akoestische analyse gemaakt van het interieur van uw XF, waarbij speciale digitale filters worden toegepast om resonanties te elimineren en uw luisterplezier te vergroten.