Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XE INTERIEUR

Geconcentreerd, precies en prachtig afgewerkt. De XE is een inspirerende plek voor bestuurder en passagiers.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

U maakt contact met de XE vanaf het moment dat u plaatsneemt op de comfortabele, ergonomisch gevormde stoelen – in een Jaguar zit u laag. Naast u draagt de verhoogde middenconsole bij aan het cockpitgevoel, terwijl het getrapt oplopende dashboard zich elegant voor u uitstrekt. Alle bedieningselementen bevinden zich onder direct handbereik.

LUXUEUS DASHBOARD

Het getrapt oplopende dashboard strekt zich elegant voor u uit en verschaft een aangenaam gevoel van ruimte. De afwerking is beschikbaar in Gloss Black of in verschillende soorten eigentijds aluminium of houtfineer.

DE XE KOMT TOT LEVEN

Druk op de Start-knop en de XE ontwaakt. De wijzers van de instrumenten zwaaien over de wijzerplaten en de motor komt grommend tot leven. Bij auto's met automatische transmissie komt de JaguarDrive Selector omhoog in de palm van uw hand. De verlichte Start-/Stopknop pulseert als een hartslag; de XE creëert een emotionele band tussen u en uw auto.

VERFIJNDE MATERIALEN

Ons leder is afkomstig van de beste leveranciers in Groot-Brittannië en Italië voor een natuurlijk en bijzonder zacht en soepel gevoel. Dubbele stiknaden vergroten niet alleen de duurzaamheid, maar kunnen bovendien zijn uitgevoerd in contrasterende tinten, als fraai accent in het luxueuze interieur van de XE.

PERSOONLIJKE VOORKEUREN

Het interieur van de XE geeft u de vrijheid om uw eigen, unieke 'look and feel' te creëren. Wij zorgen voor hoogwaardige, eigentijdse materialen en het zorgvuldige vakmanschap - u vertelt ons hoe u uw interieur uitgevoerd wilt hebben. Fraaie, moderne afwerkingen en hoogwaardige stoffen en ledersoorten zijn beschikbaar om het kleurenthema van uw keuze vorm te geven.

DESIGNDETAILS

Door de hele XE lenen de natuurlijke vormen van de interieurarchitectuur zich perfect voor de uitgebreide keuzemogelijkheden uit eigentijdse of traditionele materialen en afwerkingen. De overgangen van dashboard naar portierpanelen worden geaccentueerd door ventilatieroosters in Satin Chrome. Ze benadrukken de breedte van het interieur en onze aandacht voor detail. Bij de optie ambianceverlichting worden ze van achteren verlicht.

INZITTENDENCOMFORT

Met een lengte van 4.672 mm en een breedte van 1.850 mm (exclusief buitenspiegels), biedt de XE voldoende ruimte voor een royale achterbank met plaats voor drie volwassen passagiers. En met een bagageruimte van 455 liter, is er ook voldoende ruimte voor bagage.

OPBERGRUIMTE IN HET INTERIEUR

Een ergonomische layout biedt praktische opbergruimtes overal in het interieur van de XE. Er is ruimte voor uw zonnebril in de hemelconsole, een opbergvak in de middenconsole van smartphone-formaat, een ruim bergvak onder de middenarmsteun voorin en extra bergruimte in alle portieren.

STANDAARDUITRUSTING

Het XE-programma combineert prestaties, geavanceerde technologie en karakteristiek design, allemaal gebaseerd op de Lightweight Aluminium Architecture. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.