Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XE INTERIEURTECHNOLOGIE

De XE is uitgerust met de nieuwste technologie om u veilig, entertained en connected te houden.

Van uitgebreide multimedia-technologie tot hoogwaardige sound systems en intelligente bestuurderondersteunende systemen - de XE biedt een scala aan innovatieve en naadloos geïntegreerde technologieën.

INCONTROL TOUCH

InControl Touch is het commandocentrum van de XE. Het 8" touchscreen met intuïtieve 'touch & swipe'-bediening, geeft u het volledige commando over een scala aan functies, inclusief audio, climate control en navigatiesysteem*.

* Optie

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro brengt de technologie in de XE op het allerhoogste niveau en biedt een 10,2" touchscreen met razendsnelle respons. InControl Touch Pro biedt een compleet nieuw, voorspellend navigatiesysteem*, natuurlijke spraakbediening en 10 GB mediageheugen voor de bestuurder.

* Optie.

HEAD-UP DISPLAY**

Het laser Head Up Display voor de XE projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit, inclusief snelheid, versnelling en navigatie-instructies. Deze technologie zorgt dat u minder vaak naar het instrumentenpaneel hoeft te kijken en zorgt dat u zich continu bewust bent van de snelheid van de auto.

** Optie.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

AUDIO

De XE biedt een programma geavanceerde audiosystemen, inclusief een 80 W Jaguar Sound System met 6 luidsprekers. Of kies, voor een nog betere luisterbeleving, voor een van de optionele Meridian audiosystemen, inclusief het nieuwe, digitale 825 W Surround Sound System met 17 luidsprekers.

PARK & TRAFFIC ASSIST FUNCTIES

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING**

Indien gevaar voor een potentiële frontale botsing wordt gedetecteerd, geeft de XE een geluidssignaal. Dit wordt gevolgd door visuele waarschuwingen. Indien de bestuurder niet ingrijpt, dan remt het systeem de auto met maximaal remvermogen af om de botssnelheid te reduceren.

** Standaard.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

Het XE-programma combineert prestaties, geavanceerde technologie en karakteristiek design, allemaal gebaseerd op de Lightweight Aluminium Architecture. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.

*Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel, afhankelijk van de markt en aandrijflijn. Raadpleeg uw landspecifieke Jaguar website of lokale Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en bijbehorend datacontract. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.