Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XE EXTERIEUR

Eén blik op de XE is voldoende om te constateren dat dit absoluut een Jaguar moet zijn.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

De vorm van de XE is tot in detail geoptimaliseerd voor aërodynamische efficiency en stabiliteit. Hij snijdt optimaal door de lucht - en reduceert daarmee brandstofverbruik en emissies. Elk element maakt optimaal gebruik van het maximale aërodynamische potentieel van het exterieur, met behoud van de prachtige proporties van de XE.

GEAVANCEERDE AËRODYNAMICA

De aërodynamische prestaties zijn een belangrijk onderdeel van het carrosseriedesign van de XE, met een indrukwekkende Cw-waarde van slechts 0,26 als resultaat. Zelfs de door raceauto's geïnspireerde bodemgroep en diffuser zijn ontworpen om de XE zo efficiënt, economisch en verfijnd mogelijk te maken.

DESIGNDETAILS

Het XE-programma combineert prestaties, geavanceerde technologie en karakteristiek design, allemaal gebaseerd op de Lightweight Aluminium Architecture. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.