Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

DE NIEUWE F‑TYPE

Krachtig, wendbaar en onmiskenbaar onderscheidend. Een echte Jaguar sportauto.

SCHUIF OM TE KIEZEN

VANAF

€99.210

  • ACCELERATIE
  • 0-100km/h in 3,7 seconden
  • TOPSNELHEID
  • 322 km/h

Krachtig, wendbaar en onmiskenbaar onderscheidend. Een echte Jaguar sportauto.

VANAF

€99.210

  • ACCELERATIE
  • 0-100km/h in 3,7 seconden
  • TOPSNELHEID
  • 322 km/h

Het F‑TYPE programma omvat sportauto's die alleen Jaguar kan creëren, met moeiteloze prestaties en exacte, wendbare handling, in combinatie met raffinement en functionaliteit voor dagelijks gebruik.

Nieuwe elegante en krachtige LED-koplampen verfraaien het exterieur en de vernieuwde LED-achterlichten ronden het geheel af. Binnenin de auto zijn comfort en stijl verder toegenomen, dankzij een vernieuwd interieur met nieuwe, rank vormgegeven stoelen die zowel gewicht en ruimte besparen als meer comfort bieden. Met Touch Pro, ons krachtige infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, geniet u van ongeëvenaarde connectivity en entertainment. Alleen voor dit modeljaar is het programma uitgebreid met de F‑TYPE 400 SPORT Special Edition, die met zijn unieke motor en ontwerp een extra dimensie geeft aan het F‑TYPE programma.

Ontdek het nieuwste in een gedistingeerde bloedlijn.

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE F‑TYPE

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

COUPÉ OF CONVERTIBLE

De F‑TYPE is beschikbaar als Coupé en Convertible. Elk heeft zijn eigen, unieke karakter, maar beide bieden opwindende prestaties, state-of-the-art handling en een ongeëvenaarde op de bestuurder gerichte rijbeleving.

JAGUAR POWER

Het hart van elke F‑TYPE wordt gevormd door een krachtige, uiterst geavanceerde benzinemotor die een hoog koppel levert bij elk toerental.

THE SOUND OF SPEED

Het design en de sound van de exceptionele F‑TYPE SVR zijn absoluut uniek.

TOUCH PRO

Touch Pro is het meest geavanceerde en snelst reagerende infotainmentsysteem dat wij ooit hebben ontworpen, en is standaard op elke F‑TYPE.

F‑TYPE 400 SPORT SPECIAL EDITION

Een unieke combinatie van assertief design en exceptionele dynamiek maken de F‑TYPE 400 SPORT tot een ware 'special edition'. Zijn naam dankt hij aan het vermogen van de 3.0 liter V6 Supercharged motor met 400 pk die alleen in dit model te vinden is.

ONTDEK HET PROGRAMMA

Ontworpen voor puur rijplezier: de technische superioriteit van de F‑TYPE verschaft hem een omvang van capaciteiten die aansluit op de wensen van elke bestuurder en de eigenschappen van elke weg.

F-TYPE COUPÉ F-TYPE CONVERTIBLE