Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F-TYPE

Krachtig, wendbaar en uiterst karakteristiek. Een echte Jaguar sportauto.

SCHUIF OM TE KIEZEN

VANAF

€ 95.800

  • ACCELERATIE
  • 0-100 km/h in 3,7 seconden
  • TOPSNELHEID
  • 322 km/h

Krachtig, wendbaar en uiterst karakteristiek. Een echte Jaguar sportauto.

VANAF

€ 95.800

Het F-TYPE programma omvat sportauto's die alleen Jaguar kan creëren, met moeiteloze prestaties en exacte, wendbare handling, in combinatie met raffinement en functionaliteit voor dagelijks gebruik. Ontdek het nieuwste in een gedistingeerde bloedlijn.

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE F‑TYPE

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

COUPÉ OF CONVERTIBLE

De F-TYPE is beschikbaar als Coupé en Convertible. Elk heeft zijn eigen, unieke karakter, maar beide bieden opwindende prestaties, state-of-the-art handling en een ongeëvenaarde op de bestuurder gerichte rijbeleving.

RIJBELEVING

SUPERCHARGED MOTOREN

Het hart van elke F-TYPE wordt gevormd door een krachtige supercharged-motor.

TECHNOLOGIE

PERFORMANCE- REMSYSTEMEN

Vermogen vraagt om beheersing. Daarom bieden wij een aantal remsystemen aan voor de F-TYPE, in overeenstemming met de prestaties van de verschillende uitvoeringen. Alle bieden een zelfverzekerd en progressief gevoel, en constant hoge prestaties.

TECHNOLOGIE

GEAVANCEERDE AËRODYNAMICA

Met lage niveaus van lift en uitstekende stabiliteit op hoge snelheid, zijn aërodynamische prestaties naadloos geïntegreerd in het design van de F-TYPE.

ONTDEK HET PROGRAMMA

Ontworpen voor puur rijplezier: de technische superioriteit van de F-TYPE verschaft hem een omvang van capaciteiten die aansluit op de wensen van elke bestuurder en de eigenschappen van elke weg.