Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

In de F-TYPE wordt u één met de auto. Elk aspect van de 1+1-configuratie is ontworpen om een band te creëren. Het interieur omhelst u en tilt uw rijbeleving naar een hoger niveau.

Het interieur van de F-TYPE straalt een combinatie van functionele ergonomie en een sportieve stijl uit, door de nauwgezette architectuur van de cockpit, de eenvoudige bedieningselementen en duidelijke instrumenten. Hij is ontworpen om de bestuurder centraal te stellen en biedt, met uitgebreide keuzemogelijkheden uit kleuren en materialen, perfecte mogelijkheden voor individuele expressie.

BEDIENINGSELEMENTEN VOOR DE BESTUURDER

De instrumenten zijn eenvoudig, duidelijk en gemakkelijk af te lezen, met twee grote, analoge meters - essentieel voor een sportauto. Voor meer bedieningsgemak zijn de belangrijkste functies opgenomen in het stuurwiel met driespaaks design. Op auto's met de Quickshift 8-traps automatische transmissie maken schakelpaddles aan het stuurwiel handmatig, sequentieel schakelen mogelijk, zonder dat u uw handen van het stuurwiel hoeft te nemen.

PERSOONLIJKE VOORKEUREN

De basis van de F-TYPE is Jaguar’s typisch Britse karakter, maar het is aan u om de auto zijn unieke persoonlijkheid te geven. Met de keuzes die u maakt, creëert u de auto die perfect bij u past. Maak uw F-TYPE uniek, met een interieur afgestemd op uw persoonlijke smaak. Begin met uw ideale stoelen, bekledingsmaterialen en kleurencombinaties. Dankzij de uitgebreide collectie packs, opties en accessoires wordt uw F-TYPE maatwerk; de ideale sportauto en uw perfecte F-TYPE.

DE LUXE VAN RUIMTE

Met een inhoud van maar liefst 408 liter is de bagageruimte van de F-TYPE Coupé groot genoeg voor een complete bagageset of twee sets golfclubs.

WINDDEFLECTOR

Met deze winddeflector voor tussen de rolbeugels wordt windgeruis gereduceerd. Het resultaat is nog rustiger en comfortabeler rijden met open dak.

UITKLAPBAAR VENTILATIEROOSTER IN MIDDEN DASHBOARD

Het design van de cockpit verschaft de bestuurder een uitstekend uitzicht, met minimale afleiding. Niets moet het zicht op de weg voor u verstoren. Het intelligente ventilatiesysteem, onderdeel van de geavanceerde Automatic Climate Control, heeft weggewerkte middelste ventilatieroosters die pas tevoorschijn komen als ze nodig zijn; ze komen omhoog uit het dashboard en verdwijnen er na gebruik weer in.

CONFIGUREERBARE AMBIANCEVERLICHTING

Druk op de startknop en de F-TYPE komt tot leven met een zee van licht van het schakelpaneel. De configureerbare ambianceverlichting, standaard op F-TYPE S, F-TYPE R en F-TYPE SVR, biedt nog meer personaliseringsmogelijkheden met de keuze uit licht in Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral of Red al naar de gelang de stemming van de bestuurder. Als u de Dynamic-modus inschakelt, wordt de verlichting van portiergrepen, middenconsole en instrumentenpaneel sportief rood.

Ontworpen voor puur rijplezier: de technische superioriteit van de F-TYPE verschaft hem een omvang van capaciteiten die aansluit op de wensen van elke bestuurder en de eigenschappen van elke weg. De F-TYPE is beschikbaar als Coupé en Convertible, in zes uitvoeringen met elk een eigen, specifiek karakter. Ontwerp en bouw uw perfecte F-TYPE met onze configurator of registreer uw interesse.