Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

De geavanceerde technologie van de F-TYPE werkt in perfecte harmonie samen met het sportauto-karakter om te zorgen dat u zich altijd veilig voelt, altijd connected kunt zijn en altijd entertained bent.

Met behulp van state-of-the-art technologie en zorgvuldig gecreëerde audiosystemen informeert, verbindt en entertained de F-TYPE u op karakteristieke wijze.

INTUÏTIEVE VISUELE BEDIENING

Het 8" kleuren touchscreen van de F-TYPE is uw interface met het InControl infotainmentsysteem. Het geeft u directe controle over navigatie, muziek, telefoon, climate control en talrijke andere bestuurderondersteunende systemen, inclusief parkeersystemen en Configurable Dynamics.

INCONTROL

Altijd in contact zijn, evenals uw F-TYPE. Jaguar's nieuwe InControl-systeem biedt de nieuwste technologie om verbinding te maken tussen u, uw auto en de buitenwereld.

WEET WAAR U HEEN WILT

Het navigatiesysteem maakt plannen van reizen en volgen van routes gemakkelijk dankzij uitgebreide aanwijzingen en Junction View. 'Berekende positie'-functie kan de positie van de auto nauwkeurig bepalen op plaatsen waar geen ontvangst van GPS-signalen mogelijk is, bijvoorbeeld in tunnels of in dichtbebouwde stadscentra.

KRISTALHELDERE RADIO

Geen geruis, geen storingen, geen kwaliteitsverlies: de F-TYPE biedt de optie van kristalheldere, digitale DAB+-radio voor scherpe sound en perfecte ontvangst.

AUDIOPRESTATIES

De cockpit komt tot leven met het ongelooflijke, warme geluid van de drie geweldige audiosystemen. Het hoogwaardige Jaguar Sound System laat het entertainment in de auto tot leven komen met 6 luidsprekers, een vermogen van 180 W en 8 kanalen. Samen met de Britse audioexperts van Meridian zijn er twee systemen speciaal voor de F-TYPE ontwikkeld.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

PEDESTRIAN CONTACT SENSING SYSTEM

Helpt zowel inzittenden als personen buiten de auto beschermen. Indien de auto contact maakt met een voetganger, is ons toonaangevende Pedestrian Contact Sensing System ontworpen om automatisch de motorkap iets op te tillen, zodat de kracht van een potentiële botsing wordt gereduceerd.

PARKEERFUNCTIES

INTELLIGENT STOP/START

Alle motoren voor de F-TYPE zijn gecombineerd met een Stop/Start-systeem. Het systeem schakelt de motor uit wanneer u tot stilstand komt en start de motor weer direct wanneer u wilt wegrijden. Het systeem helpt brandstof besparen, vooral in langzaam rijdend en stilstaand verkeer en bij rijden in de stad.

Ontworpen voor puur rijplezier: de technische superioriteit van de F-TYPE verschaft hem een omvang van capaciteiten die aansluit op de wensen van elke bestuurder en de eigenschappen van elke weg. De F-TYPE is beschikbaar als Coupé en Convertible, in zes uitvoeringen met elk een eigen, specifiek karakter. Ontwerp en bouw uw perfecte F-TYPE met onze configurator of registreer uw interesse.