Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F-TYPE R COUPÉ

Meer vermogen. Grotere dynamische capaciteiten. Meer opwinding. De F-TYPE R is de sportauto die nog geavanceerder, krachtiger en opwindender is.

VANAF

€ 162.500

  • MAXIMUM VERMOGEN
  • 550PK
  • ACCELERATIE VANAF
  • 4,2seconden van 0-100 km/h
  • TOPSNELHEID
  • 300km/h

De F-TYPE R is de sportauto die nog geavanceerder, krachtiger en opwindender is. Uitgerust met de geweldige 5.0 V8 550 PK supercharged-motor met piekkoppel van 680 Nm voor onvervalste prestaties die volledig benut kunnen worden – 0-100 km/h in 4,2 seconden.

UNIEKE 'R'-INTERIEURSTYLING

Het interieur van de F-TYPE R versterkt de intensiteit van de 1+1-beleving. Het 'R'-thema geeft de auto een unieke persoonlijkheid en is uitgevoerd met Dark Linear aluminium op de middenconsole. Het interieur is uitgevoerd in Premium leder met dubbele stiknaden en, voor meer steun in de rug bij een wat sportievere rijstijl, uitgerust met Performance Stoelen met een gepreegde 'R' op de hoofdsteunen.

BETROKKEN RIJBELEVING

Op de F-TYPE R werkt het Torque Vectoring-systeem samen met het Electronic Active Differential. Deze vullen elkaar aan om tractie en bochtgedrag te optimaliseren en om stuurgevoel en wendbaarheid te maximaliseren.

BEKIJK PRESTATIES

PRACHTIG DESIGN

R staat voor intensiteit Hij biedt meer Indrukwekkende 20" Gyrodyne lichtmetalen velgen in Silver geven de F-TYPE R een krachtige uitstraling die past bij zijn prestaties. Vier uitlaatpijpen, twee links en twee rechts, maken een duidelijke, sportieve statement.

BEKIJK EXTERIEUR

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

De F-TYPE R maakt ten volle gebruik van de voordelen van de extreem stijve carrosserie. De torsiestijfheid resulteert in het definitieve platform voor een verbeterde wielophanging die optimaal gebruik kan maken van de beschikbare tractie en het enorme vermogen van de 550 pk 5.0 liter V8 Supercharged-motor.

BEKIJK MOTORTECHNOLOGIE

ANDERE STANDAARD F-TYPE R KENMERKEN

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE F-TYPE MODELLEN

PERSONALISEER UW F-TYPE R

Maak uw F-TYPE echt persoonlijk. Kies kleuren voor carrosserie en dak die bij u passen, en de velgen die hier perfect op aansluiten. Creëer uw persoonlijke interieurstyling, specificeer uw ideale stoelen, bekledingsmaterialen en kleurencombinaties. En met Jaguar's uitzonderlijke combinatie van opties, style packs en accessoires wordt uw F-TYPE echt uniek.

CONFIGUREER UW F-TYPE R

HOUD MIJ OP DE HOOGTE OVER DE F‑TYPE R

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws over de F‑TYPE R.