Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

ACCESSOIRES

Maak de F-TYPE nog meer de uwe met deze afwerkingsdetails.

Met Jaguar accessoires kunt u uw F-TYPE helemaal afstemmen op uw smaak, uw levensstijl en uw interesses. Stop er meer van uzelf in, tot u de perfecte F-TYPE hebt. Bekijk de mogelijkheden en configureer zelf de F-TYPE van uw dromen. Of doorblader de online catalogus voor het volledige aanbod accessoires.

KOOLSTOFVEZEL

Ontworpen, ontwikkeld en getest door Jaguar om de assertieve look van de F-TYPE nog te versterken. Koolstofvezel accessoires suggereren pure prestaties en ogen indrukwekkend.

VERKRIJGBARE KOOLSTOFVEZEL ACCESSOIRES:

Voeg nog meer intensiteit toe aan het dynamische karakter van uw F-TYPE, met extra duurzaamheid en de gewichtsbesparing van Koolstofvezel. Het aanbod Koolstofvezel accessoires omvat Koolstofvezel Zijdelingse Power Vents, Koolstofvezel Motorkap Louvres, Koolstofvezel Buitenspiegelkappen en Koolstofvezel Rolbeugels.

CONFIGUREER UW F-TYPE

INTERIEUR

Zet het interieur van de F-TYPE volledig naar uw hand met een waaier aan premium accessoires. Maak het luxueuzer, stijlvoller en vooral persoonlijker.

VERKRIJGBARE INTERIEUR ACCESSOIRES:

Geef het interieur van uw F-TYPE een upgrade met hoogwaardige accessoires voor de perfecte finishing touch en meer persoonlijkheid. Kies voor de uitnodigende gloed van Verlichte Drempels, cool-touch Aluminium Peddels voor vingervlug schakelen, en de luxe en het comfort van Premium Tapijten, die kunnen worden aangevuld met een Premium Laadruimte Tapijt.

CONFIGUREER UW F-TYPE

EXTERIEUR

Prachtig en krachtig - de F-TYPE is een echte sportwagen. En u kunt er ook een praktische sportwagen van maken, met ons aanbod van premium accessoires die ontworpen werden om u meer ruimte, comfort en veelzijdigheid te bieden.

VERKRIJGBARE EXTERIEUR ACCESSOIRES:

De accessoires van de F-TYPE zijn ontworpen en ontwikkeld voor optimale prestaties. Deze verfijnde accessoires passen de F-TYPE als gegoten. Het aanbod omvat onder meer een Windscherm voor minder tocht en turbulentie in de cockpit van de F-TYPE convertible. Ook verkrijgbaar: een Skidrager die wind en lawaai beperkt, en zowel het interieurcomfort als het brandstofverbruik ten goede komt.

CONFIGUREER UW F-TYPE

Kies uw F-TYPE model en voeg opties en accessoires toe naar wens, als u uw F-TYPE configureert. Wilt u nog meer keuze en personalisatiemogelijkheden? In onze volledige online catalogus vindt u zeker wat u zoekt.