Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F-PACE FIRST EDITION

Deze limited edition van de F-PACE combineert exclusief design en een hoogwaardige uitrusting.

VANAF

€ 103.110

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Slechts 159 met automatische transmissie
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
  • Vanaf 6,0 met automatische transmissie

De F-PACE First Edition is geïnspireerd door de C-X17 concept car en biedt een aantal exclusieve ontwerpdetails die dicht bij het originele concept liggen. Ervaar de opwinding van het rijden in een F-PACE, met de individualiteit van een stijlvolle Limited Edition.

INTERIEURSTYLING

De combinatie van hoogwaardige materialen, gelimiteerde designdetails en een uitgebreid pakket aan hoogwaardige uitrustingsdetails, maken het interieur van de F-PACE First Edition werkelijk uniek.

SPECIALE AMBIANCE

Zodra u het portier opent, toont de verlichte dorpellijst al dat u zich in een speciale ambiance gaat begeven. Premium materialen zo ver het oog reikt, inclusief 10-voudig verstelbare sportstoelen, bekleed met Windsor leder voorzien van Houndstooth-patroon in reliëf. De minutieuze aandacht voor detail blijkt ook uit het Houndstooth-patroon op de interieurafwerking in Gloss Black.

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro brengt de technologie in de F-PACE op het allerhoogste niveau en biedt een 10,2" touchscreen met razendsnelle respons. InControl Touch Pro biedt een compleet nieuw, voorspellend navigatiesysteem, natuurlijke spraakbediening en 10 GB mediageheugen voor de bestuurder.

UNIEK VANUIT ELK GEZICHTSPUNT

De F-PACE First Edition is beschikbaar in vier unieke metallic kleuren: Caesium Blue, Rhodium Silver, Halcyon Gold en Ultimate Black. Andere hoogtepunten zijn de unieke bumpers, de Gloss Black accenten, en 22" Double Helix lichtmetalen velgen in Grey met contrasterende details.

F-PACE FIRST EDITION - EXTRA STANDAARDUITRUSTING

De F-PACE FIRST EDITION biedt een uitgebreide reeks extra uitrustingsdetails.

SPECIFICATIES FIRST EDITION

Ontdek meer over de First Edition.

BEKIJK SPECIFICATIES F-PACE

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE F-PACE MODELLEN

PERSONALISEER UW AUTO

Stem uw F-PACE af op uw lifestyle. Maak een keuze uit het uitgebreide programma praktische en stijlvolle accessoires.

MAAK EEN PROEFRIT IN DE F-PACE

De F-PACE combineert het pure Jaguar DNA van legendarische prestaties, rijgedrag en luxe, en voegt daaraan ruimte en praktische functionaliteit toe. Reserveer vandaag nog een proefrit en ontdek zelf de F-PACE.

De getoonde auto's zijn uitgerust met opties tegen meerprijs.