Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

VEILIGHEID & FUNCTIONALITEIT

Technologisch geavanceerd en ongelooflijk praktisch. De F-PACE biedt alles wat u nodig hebt voor een actieve lifestyle.

Wij hebben de F-PACE gecreëerd om u alle ruimte te bieden die u nodig hebt voor uzelf, uw passagiers en uw lifestyle. En voor extra zelfvertrouwen en veiligheid is de F-PACE uitgerust met geavanceerde bestuurderondersteunende technologieën om elke reis nog gemakkelijker en minder inspannend te maken.

RUIM EN PRAKTISCH

Het interieur van de F-PACE wordt praktisch en veelzijdig gemaakt door de 40:20:40 gedeeld neerklapbare achterbank, met een indrukwekkende bagageruimte van 1.740 liter, in combinatie met een lage tilhoogte en brede achterklep.

ACTIVITY KEY 

De Activity Key* maakt het nog gemakkelijker om alles uit het leven te halen. De armband is robuust en volledig waterdicht. Deze stelt u in staat om tal van activiteiten uit te voeren, van zwemmen tot skydiven, en toch uw autosleutel mee te nemen. De conventionele afstandsbediening kan in de auto blijven, aangezien deze vanwege de veiligheid wordt gedeactiveerd.

* Optie.

HANDSFREE ELEKTRISCHE ACHTERKLEPBEDIENING

De handsfree elektrische achterklepbediening stelt de bestuurder in staat om de achterklep vanaf het trottoir te openen, zonder de afstandsbediening of de achterklep aan te raken. Een soepele voetbeweging onder de achterbumper is voldoende om de achterklep te openen of te sluiten.

OMKEERBARE BAGAGERUIMTEVLOER

De bagageruimtevloer van de F-PACE is omkeerbaar en kan in een handomdraai worden gekeerd van duurzaam tapijt tot een rubber oppervlak dat gemakkelijk is te reinigen; perfect voor vochtige of vieze uitrusting.

* Optie.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

PARK ASSIST*

Park Assist maakt parkeren in krappe plekken gemakkelijker dan ooit. De F-PACE kan zichzelf automatisch besturen tijdens parkeren in parallel naast en haaks op de rijbaan gelegen parkeerplaatsen - de bestuurder hoeft alleen het gas- en rempedaal te bedienen. Een Parking Exit-functie kan de F-PACE uitparkeren vanuit een parallel naast de rijbaan gelegen parkeerplek.

* Optie.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE FUNCTIES

De F-PACE is de performance SUV die rijplezier combineert met praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F-PACE met onze configurator.