Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

RIJPRESTATIES

Ontdek hoe opwindend het is om met de F-PACE te rijden en geniet van zijn wendbare handling en technologisch geavanceerde motoren, die prestaties combineren met efficiency.

De F-PACE wordt tot leven gewerkt door het vermogen van zijn motoren, in combinatie met Jaguar's lichtgewicht aluminium architectuur en geavanceerde dynamische performance-technologieën. Samen bieden ze opwindende prestaties en een indrukwekkend efficiënt brandstofverbruik.

ABSOLUUT ZELFVERZEKERD

Of u nu kiest voor Rear Wheel Drive (RWD) of All Wheel Drive, de F-PACE voelt en rijdt altijd als een Jaguar.

MOTOREN

De F-PACE biedt de keuze uit geraffineerde, efficiënte diesel- en benzinemotoren, inclusief onze nieuwe Ingenium dieselmotoren. Alle bieden ze een dynamische rijbeleving en alerte Jaguar prestaties. De motoren voor de F-PACE zijn uitgerust met Stop/Start-technologie en smart regenerative charging, waarbij tijdens het remmen kinetische bewegingsenergie wordt teruggewonnen om de accu op te laden. Het resultaat is extra efficiency, vooral tijdens rijden in de stad.

INGENIUM - NIEUWE DIESELMOTOR

De 2.0 liter 180 pk viercilinder turbodiesel voor de F-PACE is een van onze nieuwe Ingenium-motoren. Ingenium is Jaguar Land Rover's nieuwe lijn motoren, die is ontworpen voor moeiteloze prestaties, raffinement en efficiency. Met geavanceerde technologie en geheel aluminium constructie biedt Ingenium indrukwekkend lage waarden voor verbruik en CO2-emissies. Ingenium-motoren wegen zo'n 20 kg minder dan vergelijkbare motoren van de vorige generatie en zijn daarmee in alle opzichten veel efficiënter. En ook intelligent - de computergestuurde, adaptieve motorkoeling schakelt alleen in als dat nodig is.

3.0 LITER V6 DIESELMOTOR

De krachtige 3.0 liter V6 dieselmotor beschikt nu over 300 pk en een indrukwekkende 700 Nm koppel voor alerte prestaties en uitstekende souplesse.

GEÏNSPIREERD DOOR DE F-TYPE

De benzinemotoren van de F-PACE bieden vermogen en alerte prestaties, bij extra efficiency. De 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor is bekend uit de F-TYPE en is beschikbaar met 340 pk of 380 pk. Met de 380 pk motor kan de F-PACE in 5,5 seconden van 0-100 km/h accelereren. Deze aluminium motoren bieden direct toegang tot grote vermogens- en koppelwaarden bij alle toerentallen. Daarnaast onderscheiden ze zich door een unieke soundtrack.

BESTUURDERGERICHTE PRESTATIES

ONDERSTEL EN WIELOPHANGING

Het onderstel en de wielophanging van de F-PACE bieden een unieke balans tussen wendbaarheid en rijcomfort.

LICHTGEWICHT ALUMINIUM ARCHITECTUUR

De lichtgewicht aluminium architectuur van de F-PACE is stijf en sterk, en biedt alle inzittenden een uitstekende bescherming. Het lagere gewicht ervan verbetert zowel de efficiency als de handling en het remgedrag. De F-PACE is een van de lichtste auto's in zijn klasse en biedt een gewichtsverdeling met een bijna perfecte 50:50-balans voor sportieve prestaties en een fantastisch rijgedrag.

HANDGESCHAKELDE OF AUTOMATISCHE TRANSMISSIES

De achttraps automatische transmissie van de F-PACE reageert bijzonder alert en schakelt soepel en efficiënt. Hij biedt een uiterst snel schakelgedrag voor moeiteloze acceleraties en inhaalmanoeuvres. U kunt de transmissie ook handmatig bedienen met de schakelpaddles aan het stuurwiel. De handgeschakelde zesversnellingsbak* biedt korte, soepele schakelbewegingen. Deze lichtgewicht en bijzonder geavanceerde transmissie draagt bij aan de toonaangevende efficiency van de F-TYPE.

* Alleen beschikbaar i.c.m. 2.0 liter viercilinder turbodiesel.

De F-PACE is de performance SUV die rijplezier combineert et praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F-PACE met onze configurator.