Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

Zijn krachtige, wendbare styling en sportieve karakter geven de F-PACE een unieke uitstraling. De F-PACE is visueel geïnspireerd door de Jaguar F-PACE en is de performance SUV met het DNA van een sportauto.

De F-PACE is de nieuwste in een lange lijn prachtige, opwindende auto's. Zijn proporties zijn dynamisch, optimaliseren de aërodynamica en verbeteren de capaciteiten. De efficiënte 'teardrop'-vorm wordt geaccentueerd door een aflopende daklijn en benadrukt de assertieve houding van de auto.

GEAVANCEERDE AËRODYNAMICA

De aërodynamische prestaties zijn een belangrijk onderdeel van het carrosseriedesign van de F-PACE, met een indrukwekkende Cw-waarde van 0,34 als gevolg.* Het resultaat is dat de F-PACE werkelijk zo gestroomlijnd is als hij er uitziet. Bijzonder geavanceerde aërodynamica reduceert brandstofverbruik, CO2-emissies en windgeruis, terwijl dit ook bijdraagt aan de stabiliteit bij hoge snelheid en de zelfverzekerdheid van de bestuurder.

* Afhankelijk van motor.

SPORTVELGEN

De F-PACE biedt een uitgebreide keuze uit lichtgewicht, aërodynamisch efficiënte lichtmetalen velgen in modellen van 18" tot 22" - de perfecte aanvulling op de dynamische uitstraling van de F-PACE. Kies uw velgen met de configurator.

De F-PACE is de performance SUV die rijplezier combineert et praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F-PACE met onze configurator.