Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

F-PACE ACCESSOIRES

Wij hebben een programma accessoires ontwikkeld dat de capaciteiten, veelzijdigheid en individualiteit van uw F-PACE verder versterkt.

Jaguar accessoires stellen u in staat om uw F-PACE te personaliseren in overeenstemming met uw smaak, uw lifestyle en uw interesses. Wij hebben de populairste accessoires gecombineerd in vier handige packs: Carbon Fibre, Exterior, Interior en Lifestyle. Bekijk ze eens en configureer daarna uw eigen F-PACE of bekijk onze online accessoiresbrochure om het complete programma te bekijken.

CARBON FIBRE PACK

Versterk het performance-design van de F-PACE met hoogwaardige Carbon Fibre accessoires.

HET CARBON FIBRE PACK OMVAT:

Hoogwaardige Carbon Fibre buitenspiegelkappen en powervents voorspatborden.

CONFIGUREER UW F-PACE

EXTERIOR STYLING PACK

Deze accessoires versterken het markante design van de F-PACE op subtiele wijze.

EXTERIOR STYLING PACK OMVAT:

Buitenspiegelkappen en powervents voorspatborden in Gloss Black.

CONFIGUREER UW F-PACE

LIFESTYLE PACK

Zorg dat uw F-PACE net zo berekend is op het leven van alledag als u dat bent, met het Lifestyle Pack.

LIFESTYLE PACK OMVAT:

Haal meer uit uw F-PACE met dit pack. Dwarsdragers met Jaguar logo stellen u in staat om alles van bagage tot sportartikelen mee te nemen op het dak. Spatlappen voor en achter vormen een extra bescherming tegen vuil en steenslag. Voor het interieur bieden een rubber bagageruimtemat en rubber vloermatten een gemakkelijk schoon te maken bescherming tegen vuil en slijtage.

CONFIGUREER UW F-PACE

INTERIOR PACK

Verfraai het interieur van uw F-PACE met deze zorgvuldig vervaardigde Jaguar interieuraccessoires.

INTERIOR PACK OMVAT:

Voor bescherming van het interieur en een gevoel van extra luxe omvat dit pack premium vloermatten voor en achter en een premium bagageruimtemat. Aluminium schakelpaddles in Satin Chrome versterken de rijbeleving nog verder.

BUILD YOUR F-PACE

Selecteer de F-PACE uitvoering van uw keuze en voeg naar wens opties en accessoires toe bij het configureren van uw F-PACE. En wanneer u verder wilt gaan dan onze vier hier besproken packs, kunt u uw F--PACE natuurlijk ook verder personaliseren met individuele items uit ons uitgebreide online accessoiresoverzicht.