Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
Jaguar InControl

INCONTROL SECURE

INCONTROL SECURE*

InControl Secure maakt gebruik van tracking-technologie om u te waarschuwen bij (een poging tot) diefstal van de auto en informeert de politie over de locatie van uw auto, zodat deze snel kan worden teruggevonden.

*InControl Secure (optie) is een Stolen Vehicle Tracking-functie die u via uw smartphone en de meldkamer informeert over de positie en status van de auto. Het wordt standaard geleverd met een abonnement voor drie jaar. Aan verlenging van het abonnement kunnen kosten zijn verbonden. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over leveringsomvang en voorwaarden.

INCONTROL SECURE

HOE INCONTROL SECURE WERKT

Indien iemand inbreekt in uw auto of deze illegaal verplaatst, volgt InControl Secure automatisch de auto en waarschuwt het systeem u en de meldkamer, waardoor het localiseren en terughalen van uw auto gemakkelijker en sneller wordt gemaakt.

Zelfs wanneer de auto is gestolen met uw eigen sleutels, kunt u de volgfunctie activeren door de meldkamer te bellen via de InControl Protect Remote Smartphone App. Er zal elke mogelijke moeite worden gedaan om uw auto zo snel en veilig mogelijk terug te halen.

Indien aanwezig, zal InControl Secure eveneens automatisch worden geactiveerd wanneer InControl Protect wordt geactiveerd.

Hoe activeert u InControl Protect

OVER INCONTROL SECURE

Wij hebben de hoofdpunten van de kenmerken en functies van InControl Secure samengebracht om u meer informatie te kunnen geven over uw Jaguar InControl-systeem.

Meer informatie